Op zoek naar een leuke sandalen…?

Het is weer zover. De lente staat weer voor de deur! Tijdens de heerlijk warme lente en zomerdagen is er niets lekkerder dan…. Korte broek uit de kast en de sandalen aan! Laat de wind over uw blote voeten waaien en geniet van de zomer die eraan zit te komen.

Maar ja… er is nogal veel te zeggen over sandalen. Sandalen kunnen namelijk ook enorm fout zijn. Totaal uit de mode, geschikt voor opa’s en oma’s en typische huisvrouwen. Dat wilt u natuurlijk niet.

U wilt het comfort van een lekkere sandaal, maar het uiterlijk van een schitterende sandaal. Een sandaal die u aankunt onder een spijkerbroek als u even snel naar de stad wilt, maar ook sandalen die u onder een leuk zomerjurkje aan kunt trekken bij een feestje. Wat zijn dan de opties? Wij helpen u mee.

Mode sandalen aankomende zomer

De mode van de aankomende zomer? Dat is simpel. U heeft het wellicht al in diverse winkels zien liggen… de nieuwste trend op het gebied van sandalen is hout. Een houten sandaal oogt sportief en vriendelijk, maar ook netjes gedragen worden. Met een platte slak of een sleehak, het maakt allemaal niets uit. Uw houten sandaal ziet er het mooist uit met een afwerking van wit kalfsleer. Kalfsleer is soepel, blijft kwalitatief mooi, zit lekker en… zweet niet.

Wilt u dus een sandaal waar u dit jaar absoluut de blits mee maakt? Ga dan voor een houten sandaal met wit kalfsleer. Voor optimaal comfort en mode.